"Україна боротиметься за право проведення чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу"

20 вересня 2011

СПОРТ. Кабінет Міністрів України схвалив розпорядження «Про утворення Організаційного комітету з підготовки та участі у конкурсі на право проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу». Таке рішення було прийнято 14 вересня 2011 року, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Проект розпорядження розроблено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту на виконання доручення Президента України від 25 серпня 2011 року № 1-1/1863 та внесено 9 вересня 2011 року під № 41162/4/1-11.

Зазначимо, що розпорядження прийнято з метою сприяння ефективному забезпеченню підготовки та участі у конкурсі на право проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Робота самого оргкомітету повинна  сприяти вирішенню стратегічних завдань з підготовки заходу та позитивному розв’язанню поточних проблемних питань, дозволить підготувати найоптимальніші рішення щодо проведення заходу на високому організаційному рівні, ідеться у повідомленні.

До участі в роботі організаційного комітету пропонується залучити керівників центральних органів виконавчої влади, народних депутатів України, провідних фахівців фізкультурно - спортивної галузі.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua