"Українські стрибуни у воду кращі в Європі"

21 травня 2012

СЕРЕД ЕЛІТИ. Збірна України посіла перше місце в загальнокомандному заліку за підсумками чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який завершився в Ейндховені (Голландія).

Про це інформує офіційний сайт Європейської федерації водних видів спорту (LEN).

«Всього було розіграно 11 комплектів нагород. В активі української команди 2 золоті, 3 срібних і 3 бронзових нагороди. Другими стали французи (2, 0, 1), третіми - британці і шведи (по 2, 0, 0). За загальним числом нагород перші українці і росіяни (по 8), які випередили німців (7)», - уточнюється на сайті LEN.

Юлія Прокопчук і Ілля Кваша виграли континентальне «золото» відповідно у стрибках з вишки і з метрового трампліна. Срібними призерами стали Олена Федорова і Олександр Бондар у командних змаганнях, Ганна Письменська з Оленою Федоровою - у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна, Вікторія Потєхіна і Вікторія Прокопчук - у синхроні з вишки. Призову трійку замкнули Олена Федорова (3-метровий трамплін), Олексій Пригоров і Ілля Кваша (синхрон, 3-метровий трамплін), а також Олександр Бондар і Олександр Горшковозов (синхрон, вишка).

УКІНФОРМ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua