"Укрзалізниця шукає волонтерів на час проведення Євро-2012"

5 вересня 2011

ЄВРО 2012. Укрзалізниця оголосила конкурс з відбору волонтерів серед студентів вищих навчальних закладів залізничного транспорту ІІІ-ІV рівня акредитації зі знанням іноземної мови для їх роботи у пасажирських поїздах на період проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу. У прес –службі Державної адміністрації залізничного транспорту повідомили, що волонтери у пасажирських поїздах надаватимуть інформаційні послуги та всіляко допомагатимуть провідникам

Конкурсний відбір триватиме місяць з 15 вересня по 15 жовтня нинішнього року. У волонтери набиратимуть студентів віком від 18 до 23 років, які володіють розмовною англійською мовою. Переваги матимуть студенти, які знають ще якусь іноземну мовою, крім англійської. Окрім того претенденти повинні мати виважене рішення стати волонтером, щире бажання надавати допомогу, бути доброзичливим і урівноваженим, вміти працювати у колективі.

В Укрзалізниці впевнені, що для студентів-залізничників робота волонтером під час проведення Євро-2012 – можливість професійного удосконалення та унікальний життєвий досвід. 

Волонтерів одягнуть у спеціальну уніформу, і після  закінчення турніру вони отримають її у подарунок. Також студенти, що допомагатимуть у перевезенні вболівальників, отримають подарунки.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua