"Уряд спростив порядок надання компенсації на отримання вугілля на побутові потреби"

13 вересня 2012

УРЯДОВІ РІШЕННЯ. 12 вересня 2012 року Кабінет Міністрів своєю постановою вніс зміни до Порядку надання компенсації особам, які мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках з центральним опаленням.

Як поінформував заступник міністра соціальної політики України – керівник апарату В’ячеслав Коломієць, представляючи проект акта на засіданні уряду, документ було розроблено з метою спрощення порядку надання компенсації за оплату електроенергії, газу та центрального опалення житла особам, які мають таке право згідно з Гірничим законом України, та на виконання доручення Президента України.

Як відомо, відповідно до діючого порядку особи звертаються за нарахуванням компенсації щомісячно з відповідними платіжними документами. Прийнятою постановою передбачається, що особа може звертатися за нарахуванням компенсації не рідше ніж раз на півроку, що дозволить уникнути щомісячних звернень пенсіонерів-шахтарів до органів праці та соціального захисту населення.

Прес-служба Міністерства соціальної політики 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua