"Уряд запровадив «гарячу лінію» для підприємців"

Ірина ПОЛІЩУК
25 травня 2016

З 11 травня 2016 року державна установа «Урядовий контактний центр» запроваджує «гарячу лінію» для підприємців. Зателефонувавши за номером 0-800-503-045, вони можуть подати скарги на зловживання чи корупційні дії органів державної влади, а також пропозиції щодо заходів уряду для поліпшення умов ведення бізнесу.

Дзвінки на «гарячу лінію» для підприємців прийматимуть фахівці Урядового контактного центру в робочі дні з 9 до 18 години (у п’ятницю — до 16.45). У вихідні, святкові дні та з 18 до 9 години дзвінки переадресовуватимуться фахівцям основної урядової «гарячої лінії» (0-800-507-309).

Усі звернення реєструватимуть і спрямовуватимуть для реагування органам виконавчої влади відповідно до компетенції. Крім того, інформацію про звернення і результати їх розгляду доповідатимуть Прем’єр-міністрові України. Володимир Гройсман, відвідавши Урядовий контактний центр, доручив створити спеціальну «гарячу лінію» для звернень підприємців.

«Найближчим часом ми відкриємо телефонну лінію для малого і середнього бізнесу, щоб підприємці мали змогу повідомляти про зло вживання, і ми зможемо швидко реагувати, захищати їх, що дуже важливо», — заявив глава уряду. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua