"Успіх міліції нерозривний з довірою людей"

22 грудня 2012

ЗАВДАННЯ. У День міліції Прем’єр-міністр Микола Азаров на урочистостях у Міністерстві внутрішніх справ привітав працівників органів із їхнім професійним святом. 

«Хочу засвідчити повагу до людей, які  присвятили своє життя небезпечній і важкій роботі — підтримуванню правопорядку і спокою в країні. Зусилля працівників міліції спрямовано на захист прав і свобод людини та громадянина. Виконання покладених на органи внутрішніх справ завдань може бути успішним лише за умови підтримки й розуміння суспільства. Саме взаємодія міліції з нашими людьми є запорукою правопорядку», — сказав у вітальному слові Микола Азаров. При цьому він підкреслив, що міліціонери своєю витримкою вселяють у людей відчуття захищеності. А довіра людей, на переконання глави уряду, — найкраща оцінка роботи працівників МВС.

Прем’єр-міністр запевнив, що держава вживатиме всіх необхідних заходів для поліпшення соціального захисту працівників міліції. Він також зачитав привітання Президента Віктора Януковича та вручив кращим працівникам системи МВС державні нагороди, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. 

Свою думку Прем’єр висловив і з приводу реформування Міністерства внутрішніх справ, яке має відбуватися виважено і ∂рунтовно. «У зв’язку з ухваленням нового Кримінального процесуального кодексу України перед міліцією виникають нові масштабні завдання. В її розпорядження надаються сучасні засоби і гуманні механізми боротьби зі злочинністю. Реформу слід проводити виважено і ∂рунтовно та не допустити скорочення тих, хто, як кажуть, працює «на землі»: слідчих і оперативних підрозділів», — конкретизував Микола Азаров.

Прем’єр-міністр підкреслив, що в умовах непростої криміногенної ситуації та обмежених фінансових ресурсів слід подумати про перерозподіл сил і засобів між підрозділами та їх ефективне застосування.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua