"Увічнили пам’ять побратимів"

Олександр ВЕРТІЛЬ
1 липня 2011

ВШАНУВАННЯ. На території ПАТ «Сумське НВО імені Фрунзе» відкрито пам’ятний знак на честь охоронників підприємства, загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. На камені вибиті імена Миколи Кононенка, Анатолія Купрієнка, Дмитра Летюги та Павла Радівілова. Всього ж на фронтах загинули 169 заводчан. Це 20-й пам’ятний знак, встановлений в об’єднанні після війни на честь побратимів, які не повернулися із фронтових доріг. 

Урочистий мітинг зібрав сотні робітників, ветеранів, представників громадських організацій, учнів, студентів. У робітничому колективі великого значення надають військово-патріотичному вихованню, всіляко турбуються про ветеранів війни і праці. Обладнано Алею Слави, на якій встановлені бюсти 11 заводчан, удостоєних звання Героя Радянського Союзу. А уславлений льотчик з когорти фрунзенців Степан Супрун нагороджений двома Зірками Героя.

Сьогодні до складу ветеранської організації входять майже 8 тисяч працівників, з яких 167 — учасники бойових дій. Кожен з них оточений увагою і турботою.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua