"УЄФА хвалить Україну...... і штрафує російську збірну"

15 червня 2012

ОФІЦІЙНО. Європейський футбольний союз позитивно оцінює рівень проведення перших матчів в Україні. На переконання фахівців, з організаційної точки зору чемпіонат проходить на високому рівні, — повідомив під час прес-конференції директор Євро-2012 Маркіян Лубківський. 

За його словами, на сьогодні глобальних проблем чи недоліків немає, звичайно, не обходиться без технічних негараздів, дрібних помилок, однак всі вони виправляються та усуваються максимально швидко. Всі команди, які перебувають в Україні, задоволені, жодних скарг чи нарікань не надходило.

— Євро-2012 стало справжнім відкриттям! Утворилася незабутня атмосфера свята, ми отримуємо величезну кількість позитивних відгуків від уболівальників, гостей приймаючих міст. Іноземці не очікували такого рівня сервісу, такого приязного ставлення, кількості щирих людей, які бажають спілкуватися, разом переживати перемоги та поразки команд-учасниць, — розказав М. Лубківський.

ЗАКОН ДЛЯ ВСІХ. УЄФА умовно оштрафував збірну Росії з футболу на шість очок у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2016 року, повідомляє офіційний сайт асоціації.

Таке рішення стало реакцією на поведінку вболівальників російської команди, які кидали на поле фаєри і вивішували банери з образливими висловлюваннями під час матчу групового етапу Євро-2012 між збірними Росії та Чехії.

«Рішення має умовний характер із випробувальним терміном від цього моменту до завершення стикового раунду Євро-2016», — йдеться у повідомленні УЕФА.

Також Російський футбольний союз оштрафований на 120 тисяч євро. Апеляція на це покарання може бути подана протягом трьох днів з моменту публікації.
 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua