"В апаратах поменшає заступників"

6 квiтня 2011

ВЛАДА

Президент Віктор Янукович підписав укази про скорочення апаратів Адміністрації Президента і Ради національної безпеки та оборони. Про це на брифінгу повідомив глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

Згідно з указами "Про питання Адміністрації Президента" і "Про питання апарату РНБО", змінено й оптимізовано структуру цих інституцій. У структурі Адміністрації Президента України після проведення оптимізації залишаться троє заступників глави цієї структури. Граничну кількість працівників АПУ визначено в 514 штатних одиниць. А в РНБО працюватимуть один перший заступник і два заступники. Апарат ради становитиме 90 осіб. Загалом штат скорочено з 740 до 604 людей.

За словами Сергія Льовочкіна, перший заступник глави Адміністрації Президента займатиметься питаннями економічної політики та зв'язками з Кабінетом Міністрів. Ще один заступник куруватиме питання територій, а третій виконуватиме функції керівника апарату. Конкретні прізвища заступників невдовзі з'являться в указах Президента.

При цьому Віктор Янукович із величезною повагою ставиться до людей, які працювали на посадах заступників глави Адміністрації Президента і керівника апарату Ради національної безпеки та оборони. Кожен із них продовжуватиме роботу у структурі виконавчої влади або у структурі президентської гілки влади. Вони мають величезний досвід, і їхній статус після завершення роботи на посадах заступників не буде зменшено, - передає УНІАН слова Сергія Льовочкіна.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua