"В Австралії 24-річна хокеїстка загинула від удару м'ячем у голову"

7 травня 2012

ВТРАТА. 24-річна австралійська хокеїстка Ліззі Уоткінс загинула в результаті нещасного випадку під час матчу з хокею на траві серед жінок у австралійському місті Перт, передає ТСН.

Ліззі отримала смертельну травму голови після того, як м'яч відскочив від її ключки, вдаривши дівчині у потилицю. Від удару дівчина рухнула на газон без свідомості.

До прибуття швидкої лікарі намагалися привести Ліззі до тями. Дівчина померла по дорозі у лікарню, повідомляє news.com.au.

Ліззі Уоткінс грала на позиції захисника у команді «Норт Кост Райдерс» і була однією з найкращих молодих хокеїсток Австралії.

Глава Австралійської федерації з хокею на траві Марк Андерсон вже звернувся з заявою через цю трагедію.

«Від імені всього міжнародного хокейного співтовариства хокей я хотів би висловити нашу підтримку і співчуття родині Уоткінс в цей сумний час... Хокей є спортом, який відомий своїм сильним почуттям спільності. Я знаю, що члени наших національних команд і гравців, що беруть участь на всіх рівнях нашого спорту засмучені цією трагічною подією», – сказав Марк Андерсон.

А хокеїсти чоловічої збірної Австралії гратимуть з траурними пов'язками на руках під час міжнародного турніру у Лондоні.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua