"В одній особі і телевізор, і «чарівне дзеркало» "

8 лютого 2012

ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ. Нещодавно в Голландії закрила двері виставка ISE 2012. Це одна з найбільших експозицій для фахівців аудіовізуальною галузі у Європі. Свою продукцію виставляли 750 фірм з понад 100 країн світу.

Телевізор з пласким екраном від німецької фірми Ad Notam називається «Чарівне дзеркало», і коли він вимкнений, то може використовуватися як люстерко.

Фахівцям довелося попрацювати над проблемами екрана за дзеркальною поверхнею.

Екрани можуть бути від 13-ти до 82-ти дюймів по діагоналі і використовують технології рідких кристалів, світлові діоди і тривимірне зображення.

Норвезька компанія Setred показала новий дисплей, що використовує унікальну технологію тривимірної візуалізації для медиків без потреби спеціальних окулярів.

Молода компанія з Німеччини 3d-berlin демонструвала нову систему навігації у приміщеннях.

Стандартні прилади GPS не можуть працювати в торгівельних центрах, аеропортах чи лікарнях, бо стеля і стіни перешкоджають супутниковим сигналам.

Ця система допомагає людям орієнтуватися з допомогою нанесених на спеціальні колони цифрових кодів, які можна зчитувати мобільними телефонами і дізнаватися своє місце розташування.

І на останок – прозорий екран з рідкими кристалами дуже реалістично показує, як наливається газований напій. Дуже апетитно…

 Copyright © 2012 euronews



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua