"В Україні оберуть 100 кращих товарів"

27 липня 2012

КОНКУРС. В Україні оберуть 100 кращих товарів, повідомили УНН у прес-службі КМУ.

Відбулося перше засідання Головної конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України»  у 2012 році.

«Конкурс «100 кращих товарів України» проходить  під патронатом Президента України Віктора Федоровича Януковича, за підтримки Уряду країни  та сприяння Міністерства економічного розвитку та торгівлі України», – підкреслив на початку засідання Голова Держспоживінспекції України.

«Основна мета  Всеукраїнського конкурсу – об'єднання зусиль влади і бізнесу, направлене на поліпшення добробуту кожного громадянина країни, на підвищення якості та  конкурентоспроможності вітчизняної продукції на внутрішньому та світовому ринках», – йдеться у повідомленні.

Конкурс проходить у три етапи: підготовчий, регіональний та загальнодержавний.  На сьогодні завершується регіональний етап Конкурсу, в якому взяло участь 1247 підприємств з 1348 видами продукції. Крім того, в регіонах сформовано Регіональні конкурсні комісії, проведено широку роз’яснювальну та інформаційну кампанію.

Під час засідання Головної конкурсної комісії було схвалено Програму проведення Конкурсу, затверджено склад експертів Конкурсу у 2012 році та розглянуто організаційні питання щодо проведення фінальних заходів, які відбудуться наприкінці жовтня. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua