"Вболівальники Євро-2012 в’їжджатимуть у Київ крізь «Золоті футбольні ворота»"

22 березня 2012

СТАРІ-НОВІ ТРАДИЦІЇ. Фани футбольного турніру Євро-2012 та гості, які прибуватимуть до столиці вболівати за свої команди, в’їжджатимуть до Києва крізь «Золоті футбольні ворота».

Як повідомили в прес-службі КМДА, розпорядження про встановлення незвичайної конструкції, яка символізуватиме святковий дух та настрій міста під час чемпіонату, підписав голова КМДА Олександр Попов.

Згідно з документом в’їзний знак «Золоті футбольні ворота міста Києва» встановлять на Харківській площі у напрямку руху транспорту: аеропорт «Бориспіль» – Київ.

Окрім того, комунальні служби столиці планують зустрічати гостей Євро-2012 оригінальними квітковими клумбами. Для цього КО «Київзеленбуд» уже закупило насіння однорічних квітів, які будуть вирощувати в теплицях.

Також столицю прикрасять велетенськими футбольними м’ячами.

Найбільшою копією офіційного футбольного м’яча Євро-2012 уже оформлено зовнішню поверхню купола ТРЦ «Глобус», що на Майдані Незалежності (над першою лінією).

Ще 4 велетенські футбольні м’ячі розташують на клумбах Європейської площі та площі Перемоги, на Поштовій площі (перетин Володимирського та Боричевого узвозів) та у межах в’їзної групи до Києва поблизу Харківської площі. 

Ера fm 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua