"Вчасно платиш — отримай подарунок"

Олена ІВАШКО
6 червня 2012

АКЦІЯ. Миколаївські теплоенергетики підбили підсумки традиційної призової акції для своїх абонентів, яка називається «З теплом і любов’ю!», і вручили цінні призи переможцям восьмого розіграшу подарунків сумлінним абонентам Миколаївської ТЕЦ і КП «Миколаївоблтеплоенерго».

Акція «З теплом і любов’ю!» — єдина така в Україні. Її мета — заохотити тих, хто не має боргів за тепло і гарячу воду. Схема проста: після закінчення опалювального сезону всі абоненти, які вчасно платили, автоматично стають учасниками розіграшу. Комп’ютер методом випадкових чисел обирає кілька особових рахунків (за кількістю основних призів). «Обранців» запрошують до департаменту збуту і енергонагляду ТЕЦ, де й проводиться розіграш. Цьогорічні призи — пральна машина, мікрохвильовки, цифровий фотоапарат і праски. А ще 160 заохочувальних призів — чашки і фартухи з логотипами теплопостачальних організацій.

Як повідомив директор департаменту Микита Калмиков, нині з 41 тисячі абонентів Миколаївської ТЕЦ, боргів за опалення та гарячу воду немає більш ніж у половини. А з 86 тисяч абонентів КП «Миколаївоблтеплоенерго» сумлінно платили 49 тисяч. Це — один із кращих показників по Україні. Подібними акціями можна заохотити громадян вчасно розраховуватись за тепло і гарячу воду.  



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua