"Великому бізнесу обіцяють «індивідуальний податковий супровід»"

15 серпня 2011

ПОДАТКИ. Великі платники податків, що обслуговуються спеціалізованими інспекціями, в цьому році сплатили до бюджету 43,6 млрд. грн. це практично дві третини від загальних зборів цієї категорії платників.

«Я завжди стверджував і стверджую, що провідні платники вимагають окремого режиму обслуговування та індивідуального підходу до кожного з них. На великих платників сьогодні припадає дві третини зборів до бюджету – цього року це 65,4 млрд. грн. Відповідно, вони заслуговують на повагу, на особливу увагу та на персональний податковий супровід», - сказав заступник Голови Державної податкової служби України Олександр Клименко.

Всього у таких спеціалізованих інспекціях обслуговується 777 платників із 1146, що підпадають під визначення «великих платників» - бюджетоутворюючі підприємства, провідні компанії та промислові об’єднання, промислово-фінансові групи тощо.

Податкове відомство й надалі прагнутиме того, щоби платники великого бізнесу обслуговувалися у спеціалізованих інспекціях по роботі з великими платниками повідомив заступник Голови ДПС.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua