"Вершина популярності: огляд музичних хітів"

5 листопада 2015

Новий синґл британської поп-зірки Адель «Hello» не тільки впевнено очолив хіт-паради у США та Великій Британії, але й побив усі рекорди цифрових продажів.

Справді, ностальгічна фортепіанна балада за тиждень зібрала понад мільйон «завантажень» у США.

«Hello» – перший синґл з майбутнього альбому Адель “25”, який побачить світ наприкінці листопада.

На другому місці – канадський «серцеїд» Джастін Бібер, останній синґл якого «Sorry» зібрав понад 270 тисяч переглядів за перший тиждень після свого виходу.

Якщо композиція «What Do You Mean?», яка з’явилась у середині вересня і посіла чільне місце у списку ста найкращих пісень, є першим синґлом майбутнього альбому співака «Purpose» (вихід заплановано на 13 листопада), то «Sorry» – його другий синґл.

«Storyteller» – п‘ятий студійний альбом американської співачки у стилі «кантрі» Керрі Андервуд – посів другу сходинку в списку найкращих двохсот американських альбомів (перше місце – в австралійського поп-панк-гурту «5 Seconds of Summer»).

Втім, платівка, що побачила світ 23 жовтня, впевнено веде перед у топ-списку альбомів «кантрі». Наразі розійшлося вже 164 тисячі її примірників.

Американський гурт «Pentatonix» «скотився» з першого на восьме місце у тижневому хіт-параді зі своїм однойменним альбомом, куди увійшли пісні, виконані а капелла.

Диск вийшов у середині жовтня і на даний час вже розійшовся накладом у майже 98 з половиною тисяч примірників, випереджаючи Селену Ґомес з її альбомом «Revival».

EURONEWS 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua