""Відкритий світ" для інновацій у навчанні "

2 березня 2011

З ПОЧИНОМ

Один учень - один комп'ютер. Такою є мета цього національного проекту.

Він передбачає створення єдиної національної освітньої мережі, стандартизацію та уніфікацію централізованої системи навчання, впровадження інновацій в систему управління освітніми процесами на базі високошвидкісних телекомунікаційних технологій четвертого покоління.

"Широке обговорення національних проектів - наш базовий принцип. Заходи такого формату мають забезпечити публічність і прозорість їх підготовки та реалізації", - зазначив на презентації голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.

"Відкритий світ" дає старт комунікаційній реформі в освіті. Він не тільки забезпечить рівний доступ до інформації всіх учнів, незалежно від їхніх матеріальних статків та місця проживання, а й істотно підтягне комп'ютерну грамотність у суспільстві в цілому. Серед нових можливостей також проведення мультимедійних уроків, забезпечення школярів і вчителів електронними підручниками та іншими освітніми матеріалами, інтерактивне спілкування всіх суб'єктів навчального процесу, відкрита інформація для батьків учнів про навчальні програми, нові курси та успіхи дітей.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua