"Відремонтувати зіпсоване і не переплачувати за нове"

10 березня 2016

Пропозицій поставити металопластикові вікна чи двері нині хоч відбавляй. Рекламними листівками забиті поштові скриньки, спеціально найняті люди розклеюють їх у вагонах метро, хапають за поли перехожих на вулицях, аби вручити їм пропозиції тієї чи іншої фірми, яка пригне зайняти місце на ринку. Куди менше тих, хто не просто може поставити нове вікно, а відремонтувати те, яке ще придатне до експлуатації, але має функціональні проблеми. Це і клопітно, і заробітки менші.

Однак все ж є такі фірми, які розуміють сьогоднішню покупну спроможність споживача і йдуть йому назустріч. Приміром,компанія «РКС» ремонтує різні типи вікон та дверей (металопластикові, алюмінієві, дерев’яні) не лише у Києві, а й у столичній області. Її фахівці можуть усунути будь-яку поломку, адже мають відповідні профільні знания та чималий досвід (фірма на ринку понад 10 років).

Аби переконатися, що саме тут варто розмістити своє замовлення, слід зайти на сайт http://rks.kiev.ua, де можна детально ознайомитися з усіма пропозиціями, а за потреби проконсультуватися з фахівцем по телефону. Досить низькі ціни при високій якості ремонтних робіт, пов’язаних з металопластиковими конструкціями, одразу впадають в око. Приваблює й оперативність майстрів які справляються з будь-якими нестандартними ситуаціями зазвичай у день прийняття замовлення.

Дивитися у відремонтоване вікно і хатнім улюбленцям довподоби. Фото надане автором

Приміром, хочете, щоб глуха частина вікна відчинялася, чи бажаєте провести демонтаж або ж монтаж будь-яких металопластикових конструкцій? Будь ласка! Бажаєте ліквідувати сколи та тріщини, зробити регулювання вікон чи встановити поворотно-відкидний механізм? Нема проблем.

А ще тут можуть замінити старий ущільнювач на новий, сучасний. Ціна доступна: усього 16 гривен за погонний метр разом з монтажем. Заодно відремонтують, відрегулюють чи реанімують фурнітуру вікон та дверей.

Скажімо, якщо вікно пропускає повітря та пил, створи чіпляють раму, а звукоізоляція погана, майстри можуть все відрегулювати, адже знають, що треба почистити, де змазати. До них варто звертатися навіть з профілактичною метою, аби не доводити сімейний бюджет до великих витрат. Регулювання пластикових вікон вартуватиме від 50 гривень за одне вікно.

І навіть якщо знадобиться заміна склопакета – панікувати не варто. Досвідчений майстер змонтує досить швидко будь-які склопакети (енергозберігаючі, одно-, двокамерні, тоновані), Ціна стартує від от 100 гривен за пакет).

Тож якщо клієнт визначився і зробив свій вибір на користь компанії «РКС» – не пошкодує. Багато часу не потратить, оскільки майстри приїздять завжди вчасно, працюють без вихідних і виконують роботу в той же день, даючи на неї письмову гарантію. А якщо до цього додати ще й той факт, що окрім уже згаданих послуг тут надають цілий комплекс інших: встановлюють супутникові антени, відливи, підвіконники, балконні козирки, москітні сітки, щеколди і доводчики як з монтажем, так і без нього, то є над чим задуматися. Адже одразу можна розв’язати кілька проблем швидко, за прийнятною ціною і з гарантією.

Антоніна ТРИМБАЧ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua