"Визначено терміни військових призовів у 2012 році"

31 жовтня 2011

ПРИЗОВ. Президент України Віктор Янукович  підписав  Указ  «Про строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2012 році». Текст указу розміщено на офіційному сайті Глави держави.

Згідно з Указом громадян України призиватимуть на строкову військову службу у квітні-травні та жовтні-листопаді 2012 року.

Відповідно у січні-лютому та липні-серпні 2012 року будуть звільнені в запас призвані на строкову військову службу військовослужбовці, які мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки спеціаліста або магістра та вислужили встановлені терміни строкової військової служби.

Решта військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, будуть звільнені в запас у квітні – травні та жовтні-листопаді 2012 року, йдеться в Указі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування, крім пункту 1 статті 2, який набирає чинності з 1 березня 2012 року, пункту 2 статті 2, який набирає чинності з 1 вересня 2012 року. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua