"Влада мусить бути рішучою"

6 листопада 2015

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк провів зустріч із делегацією депутатів Європейського парламенту, які прибули в Київ для участі в другому засіданні Парламентського комітету асоціації Україна — Європейський Союз.

Арсеній Яценюк відзначив важливість допомоги, яку надають Україні держави-члени ЄС, а також наголосив, що українське суспільство розраховує на всебічну підтримку депутатів Європейського парламенту в подовженні санкцій стосовно Російської Федерації та наданні безвізового режиму громадянам України під час поїздок до ЄС.

Сторони обговорили питання політичної ситуації в нашій країні, а також результати місцевих виборів, зокрема оцінку міжнародних спостерігачів щодо процесу проведення виборчих перегонів в окремих регіонах України, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів. Євродепутат Анна-Марія Корацца Більдт (член партії «Помірна коаліційна партія» зі Швеції) висловила цілковиту підтримку та відзначила зусилля українського уряду на шляху проведення складних економічних реформ.

Співголова Парламентського комітету асоціації Україна — ЄС Андрей Плєнковіч (член партії «Хорватська демократична співдружність», Хорватія) зазначив, що, попри складну внутрішньополітичну ситуацію в Україні, всі гілки влади повинні демонструвати злагодженість в діях і забезпечити стабільність у реалізації реформ, необхідних для інтеграції України в Євросоюз.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua