"Влучив у яблучко"

Василь БЕДЗІР
10 сiчня 2013

НОВИНКА. Незвичайна презентація відбулася в Перечинському районі Закарпаття. Її учасниками в центральній районній бібліотеці стали самі герої книжки, про яку йшлося. А присвячувалася вона Року спорту і здорового способу життя, яким в Україні  було оголошено 2012-й.

Автор «Стріли, випущеної за вітром» голова районної ради Анатолій Перцев на сторінках книжки розповів про свій шлях у спорті. Про те, що спортсмен був  не статистом, а справжнім борцем-чемпіоном, свідчать багато досягнень і звань: майстра спорту СРСР, заслуженого тренера, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, члена збірних команд Білорусії та колишнього Радянського Союзу, дворазового чемпіона СРСР з карате, віце-президента Національної федерації та президента обласної федерації з цього виду тайського боксу, контактного карате і кікбоксингу.

У книжці автор розповів не лише про місцевий спорт, а й представив власний «самовчитель перемоги». Скупо за рядками, однак промовисто за фактами Анатолій Перцев розказав і про тих, хто допомагав йому долати спортивні вершини, а також про яскравих особистостей на ниві вітчизняного й закарпатського спорту. За цими розповідями можна простежити й розвиток борцівських видів у краї за Карпатами та в Україні загалом.

Про свій шлях у спорті розказували й гості презентації: голова обласної федерації з футболу Андрій Гаваші, голова районної федерації волейболу Іван Погоріляк, директор і  колишній директор Перечинської ДЮСШ Олександр Оліфер і Євген Мегеш, інші гості.  Юні спортсмени із задоволенням дізнавалися про «технологію» високих успіхів у спорті, навчаючись на прикладі старших товаришів прямувати до мети. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua