"Водіїв Севастополя навчать культурі спілкування"

Людмила ЩЕКУН
25 сiчня 2012

ТРАНСПОРТ. За ініціативи Севастопольського міського голови Володимира Яцуби прийнято рішення про організації та проведенню семінарів для водіїв міських транспортних засобів. Про це повідомив начальник відділу транспорту і зв’язку у м. Севастополі Олександр Синепалов.
Спонукали до таких дії місцеву владу скарги жителів на поведінку водіїв у громадському транспорті.    "Сьогодні водії міських маршрутів не лише не дотримуються дрес-коду, прийнятого в цивілізованих країнах для аналогічних професій, але і порушують загальнолюдські морально-етичні норми при спілкуванні з пасажирами" – підкреслив Олександр Синепалов.
Тому, аби запобігти трагічним інцидентам, які вже давно стали нормую життя, для водіїв проведуть заняття з етики та загальної культури. А також навчать правилам спілкування з пасажирами і методам самоконтролю. 
До участі в проведенні семінарів передбачається залучати співробітників відділу транспорту і зв'язку міської і районних держадміністрацій, державної автоінспекції, психологів і інших фахівців.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua