"Ворожий голос для окупантів"

11 лютого 2016

Презентація інформаційного проекту «ТОП-5 новин про Крим» відбулась у вітчизняному зовнішньополітичному відомстві. Це перша ініціатива, покликана збільшити кількість проблематики Криму в інформаційному просторі України та за її межами.

Ідея проекту належить Міністерству інформаційної політики, його реалізація — результат співпраці Міністерства закордонних справ, Українського кризового медіа-центру та інтернет-видання кримських новин QHA (Qirim Haber Ajansi).

«ТОП-5 новин про Крим» стане інструментом передачі українській та іноземній аудиторії основних сигналів про події в Криму та повідомлятиме про правопорушення на окупованому півострові.

«Інструментами цього проекту ми формуватимемо свідомість і доноситимемо те, що відбувається в Криму,  людям, від рішень яких залежить майбутнє не тільки Криму, а й України», — цитує прес-служба Міністерства закордонних справ слова радника Мінінформполітики з питань Криму Еміне Джеппар.

Посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба пояснив механізми реалізації проекту: «Щотижнево розсилатимуть короткі новини про Крим на адреси іноземних журналістів та експертів, а також урядовців іноземних держав та організацій, які опікуються темою України, — всі вони отримуватимуть оперативні новини з Криму. Ми станемо ворожими голосами для російських окупантів й активно інформуватимемо світ про те, що насправді відбувається на півострові».

«ТОП-5 новин про Крим» стане одним із проектів в інформаційній кампанії держави на 2016 рік з деокупації Криму.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua