"«Ворскла» та «Металіст» зіграють з повною самовіддачею"

15 вересня 2011

ФУТБОЛ. Сьогодні у стартових матчах групового турніру Ліги Європи УЄФА зіграють не тільки футболісти київського «Динамо», але й команди полтавської «Ворскли» та харківського «Металіста».

Напередодні поєдинку команд їх шанси на перемогу оцінив екс-форвард київського «Динамо» і національної збірної України з футболу Віктор Леоненко у бесіді з кореспондентом УКРІНФОРМу

Віктор Леоненко упевнений, що футболісти полтавської «Ворскли» зіграють із повною самовіддачею проти датського «Копенгагена».

«Знаю, що вони (футболісти «Ворскли») битимуться. Микола Павлов довів, що він хороший тренер, перегравши у фіналі Кубка України донецький «Шахтар». У наших гравців немає великого досвіду виступу в єврокубках. У матчі з «Копенгагеном» це може зіграти вирішальну роль», - повідомив Віктор Леоненко.

На його думку, «Ворскла» зараз перебуває в тій же ситуації, що і львівські «Карпати» рік тому. Коли не знаєш до останнього моменту, чи вдасться потрапити за підсумками внутрішнього чемпіонату в єврокубки, складно визначитися з кадровими придбаннями, вважає В. Леоненко. «А щоб грати в Лізі Європи, обов'язково потрібно посилюватися. Як би там не було, вважаю, що «Ворскла» вже зробила велику справу, потрапивши у груповий турнір Ліги Європи», - сказав екс-форвард київського «Динамо».

Крім того, Віктор Леоненко переконаний, що футболісти харківського «Металіста» зможуть показати хорошу гру в матчі першого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА проти віденської «Аустрії».

«Переконаний, що футболісти «Металіста» зможуть дати справжній бій «Аустрії». Хоча харків'янам після розгромної виїзної перемоги (4:0) над французьким «Сошо» в раунді плей-оф Ліги Європи буде складно повноцінно налаштуватися на майбутній матч», - вважає Леоненко.

На думку екс-форварда київського «Динамо», не зіграли ще аргентинські легіонери Харкова. «Наприклад, у суботньому матчі національного чемпіонату з київським «Арсеналом» (0:0) гравці «Металіста» створили не так вже багато моментів біля воріт «канонірів», - резюмував Віктор Леоненко.

МАТЧІ

«Динамо» - «Сток Сіті» (20:00)

«Аустрія» - «Металіст» (22:05)

«Копенгаген» - «Ворскла» (20:00)



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua