"ЄБРР допоможе з держзакупівлями"

27 жовтня 2011

СПІВПРАЦЯ. Міністерство економічного розвитку і торгівлі спільно з фахівцями Європейського банку реконструкції та розвитку працюватимуть над удосконаленням державної політики щодо процедур закупівель в Україні. Відповідний меморандум про взаєморозуміння підписали перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв та віце-президент ЄБРР Ян Фішер.

«Ми розраховуємо, що співпраця з ЄБРР дасть змогу підвищити конкурентність та прозорість у процесі управління закупівлями, вдосконалити законодавчу базу та підвищити спроможність українських компаній брати участь у міжнародних конкурсних торгах і перемагати», — заявив Андрій Клюєв.  Меморандум, зокрема, передбачає співпрацю в підготовці фахівців та викладачів у справі державних закупівель і управління проектами за міжнародними стандартами, навчання українських фахівців у сфері тендерних процедур та управління проектами.

На переконання Андрія Клюєва, для нашої країни ЄБРР є одним з найефективніших та власне найбільших інвесторів, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єра.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua