"Євроінтеграція: основна робота ще попереду"

3 квiтня 2012

ПЕРСПЕКТИВИ. Парафовану минулої п’ятниці Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом мають ратифікувати 27 європейських країн.

Президенти України та Польщі — Віктор Янукович і Броніслав Коморовський у телефонній розмові високо оцінили парафування Угоди про асоціацію між Україною і ЄС. На їхню думку, ця подія стала важливою віхою п’ятирічного процесу підготовки унікального за змістом і важливого для обох сторін документа. «Високо ціную, що ми разом вийшли на парафування і саме Польща підтримала нас на цьому шляху», — зазначив Віктор Янукович.

А Прем’єр-міністр Микола Азаров під час спілкування з користувачами Фейсбуку назвав парафування угоди знаменною подією: «Тепер на нас чекає велика робота з її ратифікації 27 країнами Євросоюзу». Він особливо підкреслив, що жодні штучні причини не повинні перешкодити ратифікації. «Останнім часом навколо цієї теми  є багато домислів. Наша позиція тут дуже проста: якщо угода вигідна і для України, і для Євросоюзу, то її має бути ратифіковано. Інакше для чого ми протягом довгих років проводили переговори, знаходили компромісні рішення?» 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua