"Євроінтеграція прискорює ходу"

21 травня 2016

В Україні офіційно представлено Проект ЄС «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС». У відкритті взяли участь віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський. Ключовою темою для обговорення стало визначення шляхів надання експертної підтримки ЄС щодо імплементації Угоди про асоціацію.

Основні бенефіціари проекту — Урядовий офіс з питань європейської інтеграції, а також профільні міністерства та відомства, залучені до імплементації угоди.

Спільними зусиллями уряду та експертів ЄС слід досягти таких цілей: створення інституційної та процедурної бази для комплексного правового наближення нашого законодавства до нормативно-правової бази ЄС; посилення міжвідомчої координації; зміцнення навичок координації, управління, планування та звітності, а також моніторингу працівників органів влади в контексті імплементації Угоди про асоціацію; ефективна комунікація влади й суспільства. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua