"Єврокомісія підтримує постраждалих на сході"

19 березня 2016

Допомога Україні залишається пріоритетом для ЄС, попри те, що Євросоюз має розв’язати чимало серйозних проблем, пов’язаних із ситуацією в Сирії та біженцями. У цьому Європейський комісар з гуманітарної допомоги та ситуацій кризового врегулювання Христос Стиліанідес запевнив Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Цими дням, коли минає два роки з часу анексії Криму, поважний гість наголосив, що Європейська комісія не лишається осторонь цієї міжнародної проблеми і дотримується незмінної позиції: не визнає незаконної анексії Криму, вважає її порушенням міжнародного права та підтримує відповідну резолюцію Генасамблеї ООН.

Глава уряду висловив вдячність Європейській комісії за надання нового пакета гуманітарної допомоги з бюджетом 20 мільйонів євро для підтримки наших громадян, постраждалих на сході України. «Ми відчуваємо, що Європейська комісія підтримує український народ, допомагаючи вирішити безпекові й гуманітарні виклики», — цитує департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ слова Прем’єра. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua