"Європейський канал заговорив українською"

7 жовтня 2011

МЕДІА. Створення української редакції «Euronews» є черговим кроком до зміцнення демократії та свободи слова в Україні. Про це заявив Президент Віктор Янукович під час зустрічі з керівництвом телекомпанії.

 «Створення цієї редакції — це наш з вами спільний крок до підвищення рівня демократії і свободи слова в Україні. Переконаний, що ваша робота в Україні підніме планку об’єктивності інформації і, безумовно, рівень професіоналізму журналістів», — сказав глава держави, додавши: йдеться про реальну можливість співпраці української влади з міжнародними інституціями, експертами та журналістами.

У свою чергу голова Наглядової ради «Euronews» П’єр-Луіджі Малезані зазначив, що початок роботи української редакції важливий для телекомпанії. «Ми дуже раді тому, що наше мовлення в Україні було започатковано саме в день 20-ї річниці Незалежності вашої держави. Для всієї Європи те, що відбувається в Україні, — важливо. Так само, як важливі для України всі події, що відбуваються в Європі», — наголосив він.

А виконавчий директор «Euronews» Мікаель Пітерс від імені журналістів телеканалу запевнив: усі вони з першого дня мовлення української редакції усвідомлюють важливість своєї роботи і тому працюватимуть на найвищому професійному рівні, повідомляє прес-служба Президента. Також представники компанії відзначили швидкість, із якою було вирішено питання про організацію роботи української редакції «Euronews».



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua