"Євростандарти довго не чекатимуть"

25 жовтня 2011

ЗАВДАННЯ. Перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв  доручив прискорити виконання Плану організації підготовки проектів актів для реалізації Закону України «Про протидію торгівлі людьми», а Мін’юст, МОНмолодьспорту, МВС, МЗС та Мінсоцполітики отримали доручення до 1 листопада подати пропозиції щодо національного координатора у сфері протидії торгівлі людьми.

Таке завдання урядовець дав під час засідання Координаційного центру з виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України. Також перший віце-прем’єр перевірив підготовку міністерств та відомств до проведення оціночної місії експертів Європейської комісії, Європейської служби зовнішньої діяльності та держав-членів ЄС, які прибудуть в Україну вже цього тижня, повідомляє прес-служба урядовця.

Крім того, Андрій Клюєв доручив прискорити доопрацювання проекту Стратегії боротьби з дискримінацією в Україні, враховуючи результати консультацій в інституціях ЄС та оцінки європейських експертів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua