"Юрій СЬОМІН: «Лише на перший погляд перемога далася нам легко»"

7 лютого 2012

ФУТБОЛ. Керманич київського «Динамо» Юрій Сьомін поділився враженнями від перемоги над чемпіоном Китаю «Гуанчжоу Евергранд» у півфіналі міжнародного турніру Marbella Cup, передає ТСН.

– У попередньому матчі в Марбельї «Гуанчжоу Евергранд» обіграв московський ЦСКА. Очікували, що вашим підопічним вдасться перемогти без особливих труднощів?

– У першу чергу, ми провели хороший тренувальний матч з хорошим суперником. Лише на перший погляд перемога далася нам легко. Добре, що вдалося забити два швидких м'ячі, а так гра в першому таймі була в принципі рівною.

– Два гольових паси віддав Мехмеды. Новачок потихеньку знаходить порозуміння з партнерами?

– Адмір дійсно провів непоганий матч. Йому вдалося віддати дві гольові передачі в досить непростих ситуаціях. Найголовніше на даний момент, що він бойовий хлопець, добре витримує пропоновані навантаження, не боїться вступати в єдиноборство, відкривається у вільні зони. Ми його розглядаємо як бойову одиницю.

– Отримали задоволення від атакуючої гри у виконанні своїх підопічних?

– Напевно, ніколи не можна бути повністю задоволеним грою своєї команди. Але окремі епізоди були дійсно хороші. Головне, що футболісти чітко виконали установку на гру.

– У першому таймі динамівці отримали три жовті картки, і всі за зайві емоції. В офіційних матчах подібного не повториться?

– Звичайно, я не можу нічого гарантувати. Ми працюємо в цьому напрямку, розмовляємо, караємо. Але футбол – це і є емоції, яких, мабуть, уникнути не вдасться.

– З казанцями у фіналі буде цікаво (суперником «Динамо» буде «Рубін»)?

– Звичайно. Тим більше, команда вже вийшла на фінішну пряму підготовки, оскільки зовсім скоро їм доведеться грати в Лізі Європи. Казанці перебувають в хороших фізичних кондиціях, трохи випереджаючи нас в цьому плані. Але нічого страшного.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua