"Юрій СЬОМІН: «В матчах з казанцями «біло-синім» не вистачає удачі»"

10 лютого 2012

ФУТБОЛ. Керманич київського «Динамо» Юрій Сьомін залишився задоволеним грою своїх підопічних у матчі проти казанського «Рубіна» рамках фіналу міжнародного турніру Marbella Cup, передає ТСН.

«Ми показали хороший футбол, хоча відстаємо від «Рубіна» в плані підготовки: у казанців перша офіційна гра вже на наступному тижні, у нас же – лише на початку березня. На мій погляд, це був один з наших кращих матчів в останній час», – сказав Сьомін.

Най думку Юрія Павловича, в матчах з казанцями «біло-синім» не вистачає удачі.

«З іншого боку, команда Курбана Бердиєва дуже злагоджено грає в обороні, через що дуже складно створювати моменти біля їх воріт. Пропущений зі штрафного м'яч вплинув на ведення гри.

В таких матчах першорядну роль відіграє реалізація моментів, а ми, створивши серію небезпечних ситуацій, втілити їх в забиті м'ячі так і не змогли.

В цілому ж, підготовкою, самовіддачею, веденням гри я дуже задоволений. Тим більше, за напругою поєдинок відповідав не товариському, а офіційному рівню.

Напевно, нічия більше відповідала б співвідношенню сил на полі. Тим не менше, «Рубін» також добре грав сьогодні. Казанці більше сподівалися на контратаки, ми ж більше діяли, розвиваючи позиційні атаки», – додав Сьомін. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua