"З Днем митної служби"

25 червня 2011

Шановні працівники і ветерани митної служби України

Від імені Уряду та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем митної служби України.

Два десятиліття — термін достатній для випробування Вас на міцність та спроможність вирішувати непрості завдання у сфері захисту економічних інтересів держави. Це роки становлення та утвердження митної служби в структурі виконавчої влади України. Від ефективності Вашої праці залежить розвиток національної економіки та створення позитивного іміджу нашої держави у світі.

У результаті наполегливої роботи української митниці і кожного митника зокрема зроблені відчутні кроки на шляху реформування митної служби, впровадження європейських стандартів роботи, налагодження діалогу з громадськістю.

Сьогодні на Вас покладені надзвичайно важливі завдання із захисту вітчизняного ринку від контрабанди, контрафактної і неякісної продукції, сприяння розвиткові зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних підприємств, наповнення державного бюджету. Впевнений, що Ви зробите все можливе для їх виконання.

Прийміть сердечні вітання і побажання міцного здоров’я, щастя, успіхів у виконанні нових відповідальних завдань, що стоять перед нашим суспільством.

Прем’єр-міністр України                                                               Микола  АЗАРОВ 

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua