"З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана"

2 жовтня 2012

Шановні співвітчизники!

Стало доброю традицією щороку в цей день вшановувати людей старшого покоління — тих, хто своєю багаторічною наполегливою працею та ратними подвигами закладав фундамент сучасної України.

Важкі випробування випали на їхню долю. Але ці люди вистояли і далі продовжують активно діяти у всіх сферах суспільного життя, демонструють приклад небайдужого ставлення до майбутнього своєї країни.

Тому наш прямий обов’язок — створити для громадян похилого віку гідні умови життя, забезпечити їм належний захист та підтримку.

Запроваджені владою реформи вже дали змогу осучаснити та підвищити пенсії мільйонам пенсіонерів, страхові виплати — потерпілим на виробництві та членам їхніх родин, поліпшити роботу соціальних служб.

 Наступного року заплановано розпочати низку додаткових соціальних програм, збільшити виділення коштів на виплати дітям війни, будівництво та забезпечення житлом ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, інвалідів війни, підтримку сімей.

Як Президент України я робитиму все можливе, щоб соціальні ініціативи були реалізовані в повному обсязі.

Закликаю всіх бути чуйними до літніх людей, що живуть поряд із нами, оточити їх теплом та увагою.

Дорогі ветерани!

Висловлюю щиру повагу і глибоку вдячність за самовідданість та жертовність, проявлені вами задля процвітання сильної незалежної України.

Добра і затишку вам та вашим родинам, міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua