"З нагоди Міжнародного дня захисту дітей"

1 червня 2012

ПРИВІТАННЯ

З нагоди  Міжнародного дня  захисту дітей

Дорогі діти, шановні батьки!

Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем захисту дітей, із святом дитинства!

Дитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни.

Дитина не може захисти себе сама, вона потребує допомоги насамперед батьків. Забезпечення прав дитини на життя, здоров’я, освіту, виховання та розвиток у сімейному оточенні, поліпшення долі дітей є одним з пріоритетів державної політики. Пильнішою стає увага Уряду до розв’язання проблем дітей, особливо тих, що потребують першочергової допомоги. Ми повинні створити соціальну державу, сприятливу для сім’ї та дитини.

Від імені Уряду та від себе особисто висловлюю слова великої вдячності усім батькам, батькам-вихователям, прийомним батькам, опікунам, усиновителям, які виховують дітей, готують їх до самостійного життя у складному світі, що стрімко змінюється. Виховання – це праця душі. Вона буває нелегкою, потребує великих зусиль і наснаги, особливо тоді, коли у сім’ї виховується дитина з особливими потребами.

Дорогі  діти! Бажаю Вам міцного здоров’я, енергії, блискучих результатів у навчанні та творчості, сяючих посмішок, здійснення найзаповітніших мрій, щоденного відчуття поруч  із собою доброзичливого і надійного дорослого, який допоможе, підтримає, захистить. 

Бажаю всім злагоди, добробуту, щастя та любові.

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua