"За дешевими будматеріалами – на BAZAR™"

15 квiтня 2016

Вибрав через Інтернет потрібні будматеріали, а годинки через три їх уже тобі безкоштовно доставили додому – такий новий рівень сервісу нині пропонують тим українцям, які запланували ремонт чи будівництво.

Зокрема, у Харкові інтернет-магазин BAZAR™ реалізує величезний вибір будівельних матеріалів. Гіпсокартон та профіль для нього, підвісні стелі, матеріали для покрівлі й ізоляції, будівельні суміші, малярний інструмент, шпалери, міжкімнатні двері, сантехніка, електрика – це далеко не повний перелік товарних позицій харівського інтернет-магазину. Але головною його особливістю є не значний асортимент, а справді низькі ціни та якісний сервіс. Товар тут доставляють за три – п’ять годин в місті причому безкоштовно. Доставку в області оплачується додатково.

Є можливість доставки і по Україні – і вона користується попитом: за відгуками клієнтів, навіть з урахуванням вартості поштової служби у підсумку такі будматеріали виходять дешевшими, ніж якщо придбати їх у місцевій торговій точці свого регіону.

Більшість клієнтів, які скористалися послугами інтернет-магазину BAZAR™, залишилися задоволеними сервісом та якістю товару і радять сайт своїм знайомим.

Магазин зручний тим, що немає потреби бігати супермаркетом і шукати, де який товар знаходиться,  розповіла Вікторія, одна з клієнток цього інтернет-закладу. – Орієнтуватися на сайті легко і зрозуміло. Коли один раз спробуєш купути таким чином будматеріали, то більше уже не захочеш їхати у звичайний магазин, витрачати час… Достатньо просто зателефонувати і купити. В усьому світі вже давно так.

Звернувся в будівельний магазин через Інтернет уперше, розповів інший клієнт. – Замовив плиту AMF та профілі під неї. Наступного дня менеджер передзвонив мені, ми домовилися і попутним транспортом мені доставили цей товар в місто Суми. Тож за доставку я не переплачував. Замовленням дуже задоволений. Повна комплектація, на місці все сертифікати якості та паспорти. Ціна, заявлена на цьому сайті (що важливо на нинішній день!), виявилася актуальною. Я дуже задоволений його роботою!

До речі, на сайті магазину BAZAR™ є можливість замовити послуги вантажників, знайти потрібну будівельну бригаду для ремонту чи зведення споруд, домовитися про вивіз сміття та знайти масу іншої корисної інформації.

Дмитро ПИСАР
для «Урядового курєра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua