"За ініціативну роботу — квартира в подарунок"

Олександр ВЕРТІЛЬ
30 листопада 2012

СТИМУЛ. Приємну подію відсвяткував днями майстер Сумського ПАТ «Сумбуд» Дмитро Рожченко. Як подарунок від керівництва потужної будівельної організації він одержав… однокімнатну квартиру. Саме так оцінено ініціативну і результативну роботу молодого будівельника, трудовий стаж якого становить трохи менше десяти років.

Дмитро Рожченко: «Відтепер у цьому будинку — моя квартира». Фото Володимира КОВАЛЕНКА

Як розповіла голова профкому «Сумбуду» Людмила Калантай, таку винагороду передбачено колективним договором, укладеним  профспілковим комітетом товариства з керівництвом організації. Дмитро Рожченко впродовж кількох останніх років подав низку раціоналізаторських пропозицій та ініціював кілька будівельних рішень, що дали змогу не тільки заощаджувати матеріали, а й поліпшити якість робіт, підвищити темпи спорудження, ефективно використовувати житлову площу в новозбудованих приміщеннях, зокрема мансардних поверхів. Тож на ринку нерухомості квартири від «Сумбуду» особливо популярні й затребувані.

Дмитро Рожченко з родини будівельників — на риштуваннях трудяться тато та рідний брат. Свого часу закінчив будівельне відділення Сумського національного аграрного університету. До слова, колективний договір передбачає й інші варіанти стимулювання ефективної праці. Ті, хто має особливі успіхи, можуть розраховувати на одержання цільового житлового кредиту, купівлю квартири на пільгових умовах тощо. Іншими словами, у колективу ПАТ «Сумбуд» є стимули працювати якомога краще. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua