"За прикрасами — зі зброєю"

Світлана ГАЛАУР
7 березня 2012

КРИМІНАЛ. Напередодні 8 Березня у Харкові пограбували два ювелірних магазини. На яку суму зловмисники викрали прикрас, не розголошується, оскільки триває слідство. Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківської області, грабіжників було двоє і вони погрожували працівникам магазинів предметами, схожими на пістолет.

 Обидва пограбування відбулися в різних кінцях міста — на Салтівському і Роганському житлових масивах. Відразу ж на місце події виїхали керівники ГУ МВС України в Харківської області, слідчо-оперативна група, працівники загону «Беркут», кінологічна служба, експерти-криміналісти. Наразі за фактами крадіжки ювелірних виробів порушено кримінальну справа за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу. Як розповів перший заступник начальника Орджонікідзевського райвідділу міліції Денис Горшенін, нападники були без масок, але їхні голови були прикриті шапками сірого і чорного кольору. На вигляд їм 30-35 років.

Це вже не перше пограбування ювелірних магазинів у Харкові. Торік злочинці викрали ювелірні вироби з магазинів на проспекті Гагаріна та ХТЗ. А позаторік — пограбували ювелірний магазин-майстерню в центрі міста, у провулку Короленка.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua