"За солодке треба гірко відповідати"

Микола ШОТ
5 березня 2016

Чи то пристрасна любов до солодкого, а чи просто руки липкими стають ураз до чужого краму — це вже знати хіба самому лиходію. Тернопільські  поліцейські зафіксували факт учинення крадіжки в одному із супермаркетів обласного центру.

З’ясувалося, що 27-річний уродженець Одещини зайшов у торговельний заклад з наплічником. Як і годиться, взяв візочок і подався оглядати виставлений на вітринах товар. Як розповіли у секторі комунікації головного управління Національної поліції в області, зловмисник не забував класти непомітно крам і до власного рюкзака. Відтак підійшов до каси, з кошика витягнув для розрахунку якийсь дріб’язок. Але працівники охорони супермаркету попросили відкрити наплічник. Спритник, мабуть, не сподівався на такий різкий поворот подій. Збентежився. І недарма, бо наповнив рюкзак не однією коробкою шоколадних цукерок. Загалом сума викрадених солодощів становила майже три тисячі гривень.

Поліцейська група швидкого реагування виїхала, щойно спрацював тривожний сигнал в супермаркеті. У скоєному лиходій зізнався. Після документування злочину правоохоронці його відпустили, а поцуплене вилучили. За викраденням чужого майна розпочали кримінальне провадження.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua