"Заради iPhone 4 одесит розчавив свій старий телефон ковшем екскаватора"

11 квiтня 2012

АЖІОТАЖ ЗА iPhone 4. На що готові українці, щоб отримати iPhone 4? Як виявилося, заради культового смартфона одесити не проти навіть розбити власний мобільний телефон, і зробити це максимально «вишукано».

В Одесі відбулася акція, в якій одеситам запропонували креативно знищити свій старий мобільний телефон, щоб отримати новий iPhone 4. Учасники незвичайного конкурсу, який проходив на відкритті нового магазину Цитрус, повинні були продумати оригінальний спосіб «вбити» свій старий віджилий гаджет, використовуючи всі доступні методи. Головним правилом була унікальність ідеї і відсутність загрози для життя навколішніх. Десять найбільш креативних способів знищення телефонів представили перед публікою як шоу.

Заради перемоги в конкурсі одні учасники безжально розбивали свої телефони тенісними ракетками, деякі використовували для цього виделку, гантелі, велосипед і автомобільну шину. Інші використовували більш «убивчий» інвентар - ноутбук, який працює, електродриль, спортивну гирю, невідомо де здобуту трамбовку для землі. Один з учасників навіть закатав свій старий, але нормально працюючий телефон, в бетон, заздалегідь підготувавши бетонний розчин. Але найбільш екстремальним виявився учасник, який приїхав на конкурс на власному екскаваторі, щоб заради нового iPhone 4 переїхати ним свій старий телефон, роздавивши його потужним ковшем транспортного засобу. Марку телефону зі зрозумілих причин організатори не називають.

За інформацією мережі Цитрус, яка виступила організатором цього заходу, такі неймовірні зусилля учасників не дивні: адже на кону був один з найбажаніших смартфонів 2011 року - iPhone 4. Як повідомив Віктор Шолошенко, директор з маркетингу Цитрус, «заради бренду Apple багато людей готові і не на такі жертви, оскільки сприймають не реальну вартість «яблучних» гаджетів, а вартість і силу бренда Apple. Подібний смартфон іншого бренду з тією самою вартістю не викликав би такого резонансу, як iPhone 4. А з недавнього дослідження, проведеного Цитрус в березні цього року, з’ясувалося, що понад 10% українських фейсбукерів ще до появи докладної інформації про iPad 3 були готові навіть віддати себе в рабство на 2 місяці заради його отримання». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Такими інструментами "убивства" нищили свої телефони одесити.

 

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua