"Завтра безпеку Євро-2012 перевірять на міцність"

23 квiтня 2012

ЄВРО-2012. Міжвідомче тренування підрозділів Збройних Сил України, Антитерористичного центру при Службі безпеки України, МВС та МНС України щодо виконання заходів з антитерористичного забезпечення проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 відбудеться у вівторок, 24 квітня, на базі 40-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у місті Васильків (Київська область). 

Про це передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

«У ході тренування його учасники спільно відпрацюють заходи взаємодії між Штабом Антитерористичного центру при Службі безпеки України, органами управління та черговими силами з протиповітряної оборони ЗСУ, підрозділами МВС та МНС щодо припинення протиправних дій захопленого терористами повітряного судна», – наголошується у повідомленні.

Зокрема, за легендою навчання, винищувачем МіГ-29 у повітрі буде здійснено перехоплення літака Ан-26, захопленого терористами, та примушення його до посадки на аеродромі. Після приземлення спецпідрозділ СБУ відпрацює завдання зі звільнення заручників на захопленому терористами повітряному судні. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua