"Завтра погода перетворить українські дороги на ковзанки"

2 сiчня 2013

ПОГОДА. У найближчу добу погоду в Україні обумовить холодний фронт, в більшості областей сніг, мокрий сніг, на півдні дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, передає ТСН.

Як повідомляє Meteoprog.ua температура вночі знизиться в північних і центральних областях до 0-5 градусів морозу, на півдні, заході і сході 0-3 тепла, вдень 0-2 тепла, в Криму 3-8 градусів тепла.

У північних областях вночі та вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-1 тепла. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с.

У південних областях місцями дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-3° тепла, вдень 3-8 градусів тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У східних областях вночі та вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-2 градуса тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У західних областях вночі та вдень мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 1-2 градуси тепла. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с.

У центральних областях вночі і вдень сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі знизиться до 0-5 градусів морозу, вдень 0-1 тепла. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с.

У Києві та області сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура знизиться вночі до 3-5 градусів морозу, вдень до 0-1 градус тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua