"Зазіхнув на пожертви"

Микола ШОТ
24 липня 2015

Черговий злочин скоїв, засвідчивши моральну ницість та кволість душі, один із жителів Тернополя. Він уже відповідав перед законом за крадіжки та зберігання наркотиків. Проте, схоже, зі злочинним минулим так і не розпрощався. Тепер він знову спокусився на чуже — на пожертви.

У супермаркетах стоять скриньки для допомоги бійцям АТО. 31-річний чоловік, щойно продавець відвернулась, поцупив таку скриньку з доброчинними коштами. Триста гривень зловмисник згодом витратив на власні потреби. Крадія міліціонери затримали.

Як каже начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області Сергій Крета, встановлено, що підозрюваний причетний до скоєння цілої серії крадіжок скриньок із грошима для українських воїнів. І ось під час чергового злочину його зафіксувала камера відеоспостереження. Згодом аналізуючи відеозаписи, міліціонери зауважили, що особливий інтерес до пожертв виявляла одна і та сама особа. Тепер її дії слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 185 ККУ — крадіжка.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua