"Зелений коридор для гуманітарки"

24 червня 2015

Уряд підтверджує тверду політичну волю для підтримки й порятунку всіх наших громадян, чиє життя і безпека під загрозою внаслідок російської агресії. У час, коли російські агресори поширюють відверту неправду про нібито гуманітарні заборони та ембарго з боку нашої держави, Кабінет Міністрів зосереджує всю необхідну увагу для вирішення практичних гуманітарних питань.

Під час зустрічі Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка із представниками міжнародних гуманітарних організацій домовлено про призначення в СБУ відповідального посадовця за координацію проходження гуманітарної допомоги. Для гуманітарних вантажів буде встановлено режими зеленого коридору на визначених пунктах допуску, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Прем’єр доручив оптимізувати і спростити процедури погоджень, необхідних для гуманітарних вантажів. Допомогу слід надавати швидко і максимально просто, водночас із забезпеченням якісного контролю відповідно до цивілізованих процедур і чинного законодавства України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua