"ЖАДСОН: «Я їду звідси, пам’ятаючи повагу і любов всіх»"

16 сiчня 2012

ФУТБОЛ. 16 січня на «Донбас-Арені» відбулася прощальна прес-конференція бразильського півзахисника Жадсона, який нещодавно підписав контракт з бразильським «Сан-Пауло», передає ТСН.

Зал, який вміщує 180 осіб, був переповнений, а багатьом вболівальникам «Шахтаря» довелося стояти. Журналісти та вболівальники зустріли Жадсона бурхливими оплесками.

Першим слово взяв генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін.

«Вранці ми з президентом обговорювали внесок Жадсона в історію клубу. Думаю, що на Алеї Слави буде встановлена зірка Жадсону. Ми отримаємо чотири мільйони євро і 30% економічних прав на Велінгтона. Загальна сума трансферу складе 7 мільйонів євро», – розповів Палкін.

А після цього на запитання журналістів та вболівальників відповідав винуватець урочистостей.

«Хочу подякувати всім, хто прийшов попрощатися зі мною. Я заберу звідси любов уболівальників. Я їду звідси, пам’ятаючи повагу і любов всіх. Мене змусили до переїзду сімейні обставини. У мене підростає син і мені хотілося б, щоб він виріс у Бразилії. У мене був контракт ще на три роки і я б залишився в клубі, якби не сімейні обставини.

«Шахтар» за ті, роки, які я провів у клубі значно виріс, завоював європейський трофей. Коли я спілкуюся з бразильськими гравцями, завжди раджу їм переходити в «Шахтар», – розповів Жадсон зі сльозами на очах.

Прес-конференція завершилася фотосесією Жадсона з кубком УЄФА і уболівальниками «Шахтаря».

Нагадаємо, що Жадсон прийшов у «Шахтар» в 2004-му році. Зіграв за донеччан 262 офіційних матчі, у яких забив 60 голів.

Саме Жадсон приніс перемогу «Шахтарю» у фіналі Кубка УЄФА-2009. Крім того, він є автором першого голу на «Донбас Арені».

У збірній Бразилії Жадсон дебютував 2011 року – зіграв чотири матчі, забив один гол. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua