"Життя капітана як приклад для наслідування"

16 сiчня 2016

На льодовому майданчику спорткомплексу АТЕК пройшов третій юнацький турнір з хокею, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Валентина Уткіна, першого капітана хокейного київського «Динамо», який протягом майже тридцяти років очолював відому в країні дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву «Сокіл». Головний приз виборювали п’ять команд — «Білий барс» з Білої Церкви, «Кривбас» (Кривий Ріг), харківське «Динамо» та два столичних колективи — «Крижинка» і «Сокіл».

Надійну гру в обороні та результативну в атаці продемонстрували хокеїсти харківського «Динамо». Юні вихованці тренера Владислава Єршова здобули чотири перемоги поспіль і стали переможцями змагань, які проходили у дні шкільних канікул. Друге місце посів «Кривбас», трійку призерів замкнули хлопці з Білої Церкви.

Нагороджували наших майбутніх олімпійських надій чемпіон Союзу-1961 у складі футбольного клубу київського «Динамо» Анатолій Сучков, заслужений тренер України, директор хокейної школи «Сокіл» Віктор Чибірєв, Андрій Уткін, який продовжує справу свого батька — виховує талановиту молодь та меценати, які підтримали вітчизняне майбутнє найшвидшої гри в світі — Станіслав Алексієнко, Олег Юсипенко і Анатолій Рябець.

Ганна РОМАШКО
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua