"Життя не зв’яжеш"

Олена ОСОБОВА
18 лютого 2012

АВАРІЯ. На шахті ім. Космонавтів підприємства «ДТЕК-«Ровенькиантрацит» стався груповий нещасний випадок. Дев’ятеро гірників отримали травми різного ступеня тяжкості, а один помер. Як повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду в Луганській області, 16 лютого о 7.50 у вентиляційному квершлагу №7 під час доставки вниз по виробці спеціальної платформи з металевими трубами стався розрив ув’язок. Розсипаними по виробці трубами і були травмовані робітники шахти.

Причини та деталі нещасного випадку розслідує спеціальна комісія у складі представників ТОВ «ДТЕК-«Ровенькиантрацит», Держгірпромнагляду та Фонду соціального страхування від нещасних випадків.

Прокуратура міста Ровеньки порушила кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою. Нині шахта працює у штатному режимі.

Керівництво і трудовий колектив підприємства висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким загиблого співробітника. Усім постраждалим та сім’ї загиблого шахтаря «ДТЕК-«Ровенькиантрацит» надасть матеріальну допомогу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua