"ЖКГ стане прибутковим"

27 вересня 2012

СПІВПРАЦЯ. Проведення стрімкої реформи житлово-комунального господарства за підтримки Світового банку через 3—5 років перетворить цю галузь на самоокупну, прибуткову та цікаву для бізнесу. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський під час зустрічі з директором Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фаном.

Основну увагу було приділено ключовим напрямам співробітництва України та Світового банку. Валерій Хорошковський підкреслив, що уряд тримає на постійному контролі стан виконання Плану заходів із забезпечення впровадження інвестиційних проектів Світового банку в Україні на 2012 рік.

За словами першого віце-прем’єр-міністра, Україна досягла значного прогресу в опрацюванні рекомендацій Світового банку щодо подальших реформ у сфері державних закупівель, антикорупційного законодавства, регулювання бізнесу та відшкодування ПДВ, а також у питанні приєднання до Ініціативи щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях.

Як повідомляє прес-служба урядовця, сторони також відзначили зацікавленість в активнішій співпраці та продовженні конструктивного діалогу щодо співробітництва України та Світового банку під час проведення Щорічних зборів Світового банку та МВФ у Токіо. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua