"Жодна родина не залишиться поза увагою"

Олег ЧЕБАН
22 жовтня 2015

На виконання завдання Президента України Вінниччина створила центр допомоги учасникам АТО, який запрацював на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни. Він діятиме за принципом «єдиного вікна» і координуватиме всю роботу з демобілізованими бійцями і членами загиблих учасників антитерористичної операції.

«Центр допомоги учасникам АТО опікуватиметься розв’язанням проблем соцзахисту і реабілітації учасників АТО, широким колом питань, пов’язаних із реагуванням на гострі проблеми демобілізованих, зі створенням умов для їхньої реабілітації й соцзахисту. Він забезпечуватиме взаємодію із представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, силовиками, представниками громади і ЗМІ», — зазначив заступник голови — директор департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк. За його словами, центр має охопити всіх демобілізованих захисників Вітчизни, щоб жодна родина не залишилася поза увагою.

Очолив центр волонтер і громадський діяч Анатолій Слівінський.

Фахівці закладу надаватимуть медичну, санітарно-курортну, юридичну, психологічну підтримку. А ще допомагатимуть оформити статус бійцям добровольчих батальйонів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua