"Журналістика — її життя"

7 червня 2011

Доля повна несподіванок, але не любить  випадковостей. Коли незалежна Україна почала відзначати День журналіста  саме 6 червня, ми в колективі навіть не здивувалися, а сприйняли як вищий знак те, що  число збіглося з Днем народження нашої колеги Ірини Нагребецької. Адже вона уособлює майже все краще, чим багата  професія: гострий погляд, влучне перо, непохитну впевненість у вищості добра.

Чого досі не навчилася, то це не пропускати все через себе — і добре і погане. Для неї не існує неважливих тем і прохідних матеріалів — звикла робити все якнайкраще. З цим і підійшла до рубежу другої молодості. А точніше просто швидко проходить повз нього, бо не звикла сидіти на місці.

Жага пізнавати світ і людей, писати на добре вивчені теми, відкривати нові грані збагаченого досвідом, допитливого розуму і вірити в краще для держави, для газети, для родини  знову кличе в дорогу. І  щаслива бабуся чотирьох онуків, старший з яких вже пише вірші і оповідання, а молодші переповідають одне одному вигадані казкові сюжети, знову в  пошуках  теми…

Бажаємо, щоб ця дорога ніколи не вужчала, а нинішній день народження, шістдесятий за ліком, сприймався  лише як старт, який дозволяє торувати будь-який шлях, не озираючись назад.

 Урядовокур’єрці



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua